Kan iedereen gelukkiger worden?
Het helpt als je ‘een growth’ mindset hebt. Dat wil zeggen dat je nieuwsgierig bent, open en het leuk vindt om nieuwe dingen te leren. Ook over jezelf.
Hoeveel mensen heb je al aan meer geluk geholpen?
Door mijn programma’s zijn al duizenden mensen aan de slag gegaan met hun geluk en ... alles wat je aandacht geeft groeit ;-)
Wie zijn mijn mede-gelukszoekers (medecursisten, medereizigers)?
Iedereen mag mee. Interesse voor invloed hebben op je geluksgevoel komt voor bij mensen van alle leeftijden. Gemiddeld genomen zijn de meeste deelnemers tussen de 35 jaar en 60 jaar jong.
Hoeveel mensen doen er mee aan de gelukschallenge?
Dat varieert van 10 tot 30 deelnemers.
Hoeveel mensen gaan er met je mee op geluksreis?
Er gaan minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers mee op reis.
Wat krijg ik voor mijn geld (want het is best aan de prijzige kant)?
Meer gezondheid, vitaliteit. Meer kennis en regie over je geluk. Een heerlijke ontspannen reis om nooit te vergeten. Vergelijking: aan 3 dagen een willekeurige training in een zaaltje in Nieuwegein ben je al snel evenveel geld kwijt als 5 dagen op geluksreis naar Mallorca, waar je je bovendien écht persoonlijk ontwikkelt.
Kan ik gespreid betalen?
Je kan bij aanmelding de helft betalen en 6 weken voor de reis de andere helft. Annuleringen vanaf 30 dagen voor de reis kunnen niet worden teruggestort.
12 vaardigheden, 4 stappen, is het niet veel te ingewikkeld allemaal?
Nee hoor! Ik begeleid je hierin. Je kunt je altijd blijven verdiepen op de vaardigheden en stappen. En elke keer weer voor meer geluksgevoel. Dus of je geoefend bent of niet, maakt niet uit.
Ik heb een burn-out. Zijn deze geluksactiviteiten voor mij geschikt?
In overleg bespreken we jouw energiebalans. Soms heb je nog meer rust nodig maar vaak is het heel heilzaam om mee te gaan, omdat we rekening houden met jouw energie.
Ik ben depressief. Zijn de geluksactiviteiten voor mij geschikt?
Zeker zijn deze activiteiten waardevol voor jou. Ik adviseer wel om bij depressiviteit (langer dan 2 weken aanhoudende sterkere negatieve gedachtes, geen uitzicht voelen en futloos of moe zijn) altijd naar de huisarts te gaan en in gesprek met je huisarts een persoonlijk gezondheidsplan te maken. Een plan dat bij jou past.